.

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Buiten Stukwerk

Buitengevel stukwerk wordt aangebracht als de gevels al een isolatie hebben, naar gelang van steensoort word er een raaplaag aangebracht en na voldoende droogtijd (1 mm per dag) Kan men het afwerken met sierpleisters of schuurwerk is ook in kleur leverbaar.

Met buitengevelisolatie krijgt een woning als het ware een trui om haar muren heen, die uit verschillende lagen bestaat. De eerste laag, de ‘binnenvoering’, bestaat uit materiaal dat opgebouwd is uit heel kleine kunststof bolletjes die gevuld zijn met lucht. Deze lucht zit gevangen in de bolletjes en kan dus niet via de muren ontsnappen.

Het gebruik van sierpleisters beperkt zich niet tot binnenshuis. Diverse soorten sierpleister van uiterst hoogwaardige kwaliteit kunnen prima worden gebruikt ter afwerking van buitenmuren, terraswanden en andere oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden.


Expert